Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm

Welke eigenschappen heeft dit product?

Kies je ervoor om de deuren in je woning te omlijsten met een deurlijst? Dan loop je nog weleens tegen problemen aan als het om de aansluiting van de architraaf op de je plinten gaat. Een plintneut is wat je dan nodig hebt. Daarmee zorg je ervoor dat de plint en deurlijst mooi op elkaar aansluiten. Deze plintneut is een recht model, en daarom goed met verschillende plinten en architraven te combineren.

Een plintneut is in verschillende formaten te verkrijgen. Zeker bij een online bestelling, is het belangrijk om vooraf goed te kijken welke maat je nodig hebt. Houd er daarbij rekening mee dat een plintneut altijd hoger moet zijn dan de plint en breder dan de architraaf. Dan sluit de plintneut het mooiste op de deurlijst en plint aan.

Deze Rechte plintneut is van waterwerend MDF en past goed bij veel van de goedkope plinten van Plintenstunter. We zagen de plintneut bij je bestelling voor je op maat. Daarom kun je de plintneut na levering niet meer ruilen. Met het op maat zagen, zetten we de plintneut twee keer voor je in de grondverf. De kopse kanten gronden we niet.

Specificaties van dit product

materiaal MDF vochtwerend
interieurstijl modern
geschikte vloeren laminaat, houten vloeren, tegelvloeren, gietvloeren, pvc vloeren en tapijt
dikte 18 millimeter
breedte 75 millimeter
hoogte 90 millimeter
gewicht per stuk 0.07 kilogram

Rechte Plintneut - 18 x 75 x 90 mm

materiaal: mdf vochtwerend

Alle prijzen zijn incl. BTW
Kies een afmeting (dikte/breedte/hoogte)
Kies een afwerking (meer info)
Aantal stuk bestellen
- stuk +
Nog € 95 voor gratis bezorging.
per stuk
Inclusief BTW
€ 2.22
€ 2.39
subtotaal
Inclusief BTW
2.39

Aanbevolen combinatie

Winkelmandje


Aanbevolen combinatieHigh Tack
n.v.t.


Acrylaat Wit
n.v.t.


Kitspuit Uni
n.v.t.


Deurlijst Recht
mdf vochtwerend
Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.53