filter

Overzetplinten


Nmc Overzetplint Paolo - hdps (1 product beschikbaar)
hdps Nmc Overzetplint Paolo
Vanaf 10.69 per meter
Nmc Overzetplint Linea - hdps (1 product beschikbaar)
hdps Nmc Overzetplint Linea
Vanaf 10.69 per meter
Gladde Overzetplint - mdf vochtwerend (42 producten beschikbaar)
mdf vochtwerend Gladde Overzetplint
Vanaf 5.35 per meter
Kraal Overzetplint - mdf vochtwerend (42 producten beschikbaar)
mdf vochtwerend Kraal Overzetplint
Vanaf 5.35 per meter

Overzetplinten zijn een handige oplossing om bestaande plinten in huis te vernieuwen zonder dat je ze hoeft te verwijderen. Deze plinten, ook wel renovatieplinten genoemd, worden eenvoudig over de bestaande plinten heen geplaatst.

Overzetplinten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals HDPS (kunststof) of MDF, en in diverse kleuren en stijlen. Hierdoor kunnen ze perfect worden afgestemd op de rest van het interieur.

Het plaatsen van overzetplinten is een relatief eenvoudige klus die je zelf kunt uitvoeren. Met behulp van high tack montagelijm kunnen de nieuwe plinten over de bestaande plinten worden bevestigd. Hierdoor hoef je geen hak- en breekwerk te verrichten, wat de klus een stuk sneller en gemakkelijker maakt.

Naast het vernieuwen van de uitstraling van je interieur, hebben overzetplinten nog een extra voordeel. Ze zorgen namelijk voor een betere afwerking van de vloer en de muur, waardoor kieren en oneffenheden worden weggewerkt.

Kortom, met overzetplinten geef je je interieur op een snelle en eenvoudige manier een frisse uitstraling. Het is een voordelige en praktische oplossing voor het vernieuwen van je plinten zonder gedoe.

Winkelmandje


Aanbevolen combinatie

Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.19