Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm

Welke eigenschappen heeft dit product?

Deurlijst Etienne heeft een kleine en rustige fresing en is een licht golvend model. Net zoals je die ziet op de bijpassende Romeinse plint. Dat zorgt ervoor dat de architraaf geschikt is voor interieurs waarin een aantal eyecatchers staan die alle aandacht (moeten) opeisen. Dan heb je een deurlijst nodig die wel dat vleugje luxe aan je interieur toevoegt, maar niet te veel afleidt van al het andere moois in je woning.

De Deurlijst Etienne gaat door het subtiele model dus naadloos op in je inrichting. Zeker als die klassiek of landelijk is. En je bij je bestelling goed oplet dat je hem in dezelfde diktemaat bestelt als de Romeinse plint in ons assortiment goedkope plinten. Dan krijg je een mooi geheel en loopt alles naadloos in elkaar over.

De Deurlijst Etienne is van vochtwerend MDF. Dat betekent dat de architraaf bestand is tegen een luchtvochtigheid van maar liefst 75%. Daarbij is het voordeel van MDF dat het een glad materiaal is, wat je mooi en strak kunt afwerken. Zelfs voor beginnende klussers is het daarom niet moeilijk om de deurlijst in een kleur naar keuze af te lakken.

Specificaties van dit product

materiaal MDF vochtwerend
interieurstijl klassiek
geschikt voor vochtige ruimte ja
dikte 15 millimeter
hoogte 70 millimeter
gewicht per lengte (2.44 meter) ~ 1.54 kilogram

Deurlijst Etienne - 15 x 70 mm

materiaal: mdf vochtwerend

Alle prijzen zijn incl. BTW
Kies een afmeting (dikte x hoogte)
Strekkende meter (lengte) :
2.44 meter
Kies een afwerking (meer info)
Aantal meter bestellen (meer info)
- meter +
Aantal lengte (2.44 meter) bestellen
- lengte +
Nog € 95 voor gratis
montagekit en bezorging.
per meter
Inclusief BTW
€ 3.45
€ 3.53
subtotaal
Inclusief BTW
8.61

Aanbevolen combinatie

Winkelmandje


Aanbevolen combinatieHigh Tack
n.v.t.


Acrylaat Wit
n.v.t.


Kitspuit Uni
n.v.t.


Lijsten Verstekbak
n.v.t.
Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.63