Retourneren

02-03-2024

Retourneren


Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Plintenstunter zijn voor eigen rekening, dit bedraagt 39,95 euro.

Indien je gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dienen de bestelde producten met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Plintenstunter geretourneerd te worden.

Uitzonderingen op het retourrecht zijn gelakte producten, plintneuten, overzetplinten, eiken plinten, grenen plinten en het model burg plint. Omdat deze producten op maat gemaakt worden voor de klant is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@plintenstunter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Dit artikel heeft mij geholpen

Winkelmandje


Aanbevolen combinatie

Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.09